Ulcinj bogatiji za all inclusive rizort sa tri zvjezdice

Renoviranjem djela hotela The Long Beach Hotel Montenegro, i zajedničkih površina sa hotelom Holiday Village Montenegro, kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro završila je drugi investicioni ciklus. Pored porodičnog rizorta – Holiday Village Montenegro, ovim je Ulicinjska rivijera bogatija za moderno opremljen, jedini all inclusive rizort sa tri zvjezdice.

Kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro, dio hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, nastavila je sa investicijama u hotele The Long Beach Hotel Montenegro i Holiday Village Montenegro u opštini Ulcinj.

“Ove godine, gosti će imati priliku da uživaju u renoviranom The Long Beach Hotel Montenegro, I uživaju u novom dizajnu, koji odiše toplinom i modernizmom. Sada Ulcinj, pored luksuznog porodičnog rizorta Holiday Villages Montenegro, može da se pohvali savremenim all inclusive hotelom na Velikoj Plaži”, saopšteno je iz kompanije Karisma.

“The Long Beach Hotel Montenegro u novu sezonu ulazi sa novim lobby-jem, restoranom i otvoreno zatvorenim bazenom”, dodali su iz Karisme.

Ovim je zaokružen drugi ciklus investicija.

“Sa svojim strateškim partnerom TUI-jem, Karisma je revitalizovala turističku sezonu u Ulcinju, kako u kontekstu turističke ponude, tako i u kontekstu privlačenja i dovođenja turista iz Evrope, sa najeminentnijih tržišta”, navodi se u saopštenju.

Karisma Hotels & Resorts svojim inovacijama u turizmu će nastaviti sa konstantnim ulaganjima u hotele u Ulcinju, kako bi uspješno zadovoljila potrebe svih gostiju.

Podijeli: