TO Bar turističku ponudu predstavila na virtuelnom sajmu

Turistička organizacija Bar predstavila je ponudu na jednom od najvećih svjetskih turističkih sajmova „World Travel Market” (WTM) koji se nakon 40 godina kontinuiranog fizičkog održavanja u Londonu, prvi put održao virtuelno.

Virtuelni susreti, forumi i konferencije održavali su se od sedam do 22 sata, kako bi se uskladile sve vremenske zone.

Tokom sajma predstavnici Turističke organizacije Bar održali su preko 50 sastanaka sa najznačajnijim turoperatorima, blogerima, predstavnicima medija, prije svega sa tržišta Velike Britanije, ali i ostalih emitivnih tržišta, kako bi razmotrili mogućnosti za saradnju na planu promocije za narednu godinu.

Uporedo sa sajmom WTM, Turistička organizacija Bar, kako poručuju, dodatno će vidljivost na tržištu Velike Britanije pojačati i kroz kampanju koju realizuje u saradnji sa Travel Bulletin-om, jednim od najboljih B2B platformi na ovom tržištu.

Cilj kampanje je prikupiti što veći broj kontakata značajnih turoperatora, a već sada je interesovanje značajno.

“Takođe 16.novembra u saradnji sa Travell Bulletin- om, planiran je online webinar naše destinacije, kako bi se predstavnici medija i turoperatora dodatno informisali o turističkoj ponudi Bara. U pitanju je “Mediteranski webinar” gdje će, osim TO Bar, ponudu predstaviti i Hrvatska turistička zajednica i Kipar. Očekujemo veliko interesovanje turoperatora”, kažu iz lokalne TO.

Učestvovanjem na jednom od najvećih turističkih sajmova na svijetu, iako virtualnom, pružena je mogućnost predstavljanja turističke ponude opštine Bar kao sigurne destinacije s kvalitetnim proizvodima.

U okviru virtuelnog štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore ponudu je predstavila i lokalna Turistička organizacija Budve, hotelske kompanije HG Budvanska Rivijera, HG Montenegro Stars i Beppler & Jacobson, kao i novi hotel Blue Kotor Bay.

Podijeli: