TO: Agenti iz Britanije zainteresovani za ponudu Bara

Turistička ponuda Bara predstavljena je turoperatorima i agentima iz Velike Britanije u okviru “Travel Bulletin’s Mediterranean Virtual Showcase-a”.

Foto: TO Bar

Kako su saopštili iz TO, ovaj online trening (e-learning) program je bio veoma uspješan, a prisustvovalo mu je ukupno 166 učesnika.

Direktor TO Bar Emil Kukalj, učesnike je upoznao sa kompletnom turističkom ponudom Opštine Bar.

“Učesnici su iskazali veliko interesovanje za destinaciju, a imali su i brojna pitanja koja su se ticala avio dostupnosti, cijena smještaja i hrane u restoranima, lokalnog prevoza, rent-a-car usluga i dr. Svi kontakti učesnika ovog webinara će biti proslijeđeni turističkoj privredi Bara kako bi dalje pokušali da ostvare poslovnu saradnju sa partnerima iz Velike Britanije. Ovim kontaktima će biti dodati i oni koji se prikupe kroz nagradnu igru koja se takođe realizuje u saradnji sa Travel Bulletin-om, a kao nastavak promotivnih aktivnosti nakon sajma WTM Virtual”, saopšteno je iz TO.

Osim TO Bar svoju ponudu na webinaru predstavili su i Hrvatska turistička zajednica, Constantinou Bros Hotels (Kipar) i Dome Resorts (Grčka).

Podijeli: