The Telegraph preporučuje Tivat i Regent za Dan zaljubljenih

Online izdanje prestižnog britanskog novinskog giganta “The Telegraph” uvrstio je luksuznu ponudu hotela Regent u Tivtu u članak pod naslovom “Najbolje ponude u susret Danu zaljubljenih, od đakuzija na krovu u Rimu do spavanja pod zvjezdama na pijesku Maldiva”.

Autori ovog članka kreirali su selekciju najboljih ponuda iz čitavog svijeta te sadržaj ilustrovali upravo slikom iz Boke Kotorske.

Članak Crnu Goru opisuje kao “zvijezdu u usponu” koja se razvija iako zadržava svoj autentični šarm te je ispod radara poklonika masovnog turizma.

Regent i Porto Montenegro opisuju kao idealno mjesto za “vikend u znaku ljubavi”. Opisani paket uključuje trodnevni boravak, privatnu helikoptersku turu za dvoje iznad zaliva Boke te turu Kotorom uz ličnog fotografa i masažu za dvoje u Regent Spa centru.

Foto: Regenthotels.com

“Čast nam je da Crnu Goru pozicioniramo i kao romantičnu destinaciju te je izuzetno zadovoljstvo vidjeti da je renomirani The Telegraph jedan od prvih koji je prepoznao inicijativu.” Izjavila je Elena Ljiljanić, Senior PR & Marketing Menadžer hotela Regent.

Broj korisnika The Telegraph portala na mjesečnom nivou iznosi preko 20 miliona, dok broj dnevnih posjeta portala iznosi impresivnih 2,5 miliona. Prestižni portal donosi vijesti iz poslovnog svijeta, sporta, umjetnosti, mode, putovanja, muzike, filma, sporta, nekretnina, baštovanstva, moto industrije i zdravlja,

Inače, Dan zaljubljenih u nautičkom naselju Porto Montenegro ove godine biće proslavljen nizom manifestacija.

Podijeli: