Rekonstruisan „The Long Beach Hotel Montenegro“ u Ulcinju

Kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro, dio hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, rekonstruisala je The Long Beach Hotel Montenegro u opštini Ulcinj. Vrijednost ukupne investicije iznosi 2,7 miliona eura.

Kako je saopšteno, investicija je u dvije faze obuhvatila rekonstrukciju soba, kao i lobija, lobi bara, nove recepcije, restorana, te otvoreno-zatvorenog bazena.

„Sada Ulcinj, pored porodičnog rizorta Holiday Villages Montenegro, može da se pohvali i kompletno renoviranim The Long Beach Hotel Montenegro hotelom, koji odiše toplinom i svedenošću“, saopštila je grupacija Karisma Hotels & Resorts .

Istakli su da je investicija realizovana u izazovnoj godini.

„Veliki uspjeh ove korporacije, a takođe i iskaz povjerenja u trasirani razvojni put države Crne Gore u oblasti hotelijerstva jeste činjenica da je jedna ovakva investicija realizovana u potpuno atipičnoj sezoni, kao što je 2020. Karisma Hotels & Resorts će nastaviti sa razvojnim planovima same destinacije, kako bi uspješno zadovoljila potrebe svih gostiju, te što bolje pozicionirala Crnu Goru kao jednu od najatraktivnijih destinacija na Mediteranu“.navodi se saopštenju.

Podijeli: