Promotivni spot „U društvu prirode“ na online festivalu CIFFT

Promotivni destinacijski TV spot Nacionalne turističke organizacije (NTO), „U društvu prirode“, nominovan je na online festivalu CIFFT – People’s Choice Award u kategoriji Najbolji turistički film na svijetu.

„Festival je dio Međunarodnog komiteta turističkih filmskih festivala – CIFFT, koji čini 14 festivala turističkog filma, a koji podržavaju Svjetska turistička organizacija (UNWTO) i Evropska komisija za putovanja (ETC)“, navodi se u saopštenju.

Tokom posljednje 33 godine, CIFFT nagrađuje najbolji audio-vizuelni sadržaj iz turističke industrije, pozicionirajući se kao najprestižnije takmičenje posvećeno promotivnim turističkim video zapisima širom svijeta.

Glasanje za najbolji turistički film na svijetu trajaće do 25. oktobra.

„Pozivamo vas da podržite Crnu Goru i destinacijski film U društvu prirode, i svojim glasom date doprinos da naša zemlja bude dobitnik još jedne prestižne nagrade kada je u pitanju oblast audio vizuelnog sadržaja iz turističke industrije“, rekli su iz NTO-a.

Link za glasanje je https://www.cifft.com/film/nature-me/

„TV spot U društvu prirode ove godine osvojio je dvije međunarodne nagrade, i to prvu nagradu na Međunarodnom festivalu turističkog filma ‘The Golden City Gate’ u Berlinu i srebrnu nagradu na III Međunarodnom festivalu turističkog filma u Africi ITTFA“, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli: