Porto Montenegro najbolja luksuzna marina

Porto Montenegro dobitnik je nagrade za Najbolju luksuznu marinu u ovoj godini, koju je dodijelila globalna biznis platforma i asocijacija The Luxury Network.

Foto: portomontenegro.com

Iz Porto Montenegra je saopšteno da je nagrada dodijeljena na svečanoj ceremoniji u Dohi, a uručena je menadžerki za organizaciju događaja u Porto Montenegru, Aniti Deković Moškov.

Izvršni direktor The Luxury Network-a, Fares Ghattas, rekao je da prepoznaje Porto Montenegro kao vodeću luksuznu marinu na Mediteranu i svjetsku lifestyle destinaciju, zbog čega je odluka da priznanje ode u njihove ruke bila laka.

„Poslovna mreža The Luxury Network je sada prisutna na Jadranu, i cilj nam je da u budućnosti realizujemo mnoga regionalna partnerstva i valorizujemo ih na našoj globalnoj biznis platformi. Ova regija ima velike potencijale“, kazao je Ghattas.

The Luxury Network od 2007. godine sarađuje sa najvećim vodećim brendovima u Aziji, Evropi, na Bliskom Istoku i u Africi.

„Nagrade luksuzne mreže dodjeljuju ključni stručnjaci u različitim industrijama, a misija projekta je da se dobro etablirane kompanije i brendovi umreže sa novim tržištima i dobiju nove poslovne prilike na globalnom nivou“, zaključuje se u saopštenju.

Podijeli: