Novogodišnji bazar u Ulcinju od 15. decembra do 10. januara

Ove godine, Ulcinj će zablistati pravim novogodišnjem sjajem i predstojeći praznici će biti obilježeni nizom aktivnosti od 15. decembra pa sve do Božića, saopšteno je iz Turističke organizacije Ulcinj.

Foto: Share Montenegro

Centralni praznični kutak biće Novogodišnji bazar na Maloj plaži sa drvenim kućicama u kojima će se služiti topli napici, slatkiši, razna pića i tradicionalna jela.

“Ovogodišnja manifestacija će biti organizovana pred doček Nove godine nizom lijepih koncerata za sve generacije, tako da će svi imati priliku da uživaju uz zvuke tradicionalne, pop, rock, jazz muzike, a nastupiće muzički izvođači iz zemlje i regiona – Sergej Ćetković, Alban Skenderaj, Flori Mumajesi, Marko Luis sa bendom, Sevdah baby, Ledri Vula, Klapa Maris, Milf Hunters, Dj Sardi, Lanterna. Naravno, program će upotpuniti i muzički izvođači i grupe iz našeg grada” – navodi se u saopštenju.

Najmlađi posjetioci uživaće u programima organizovanim u saradnji sa predškolskim ustanovama – predstavama, koncertima, folklornim nastupima, kreativnim radionicama i drugim zabavnim i sportskim dešavanjima na šetalištu na Maloj plaži.

“Za doček Nove na trgu neće biti živa muzika, ali će se nakon dočeka organizovati brojni koncerti, sve do 10. januara” – ističu iz TO Ulcinj.

Vidimo se u Ulcinju!

Podijeli: