Novogodišnja čarolija: Kalendar događaja u Portonovom

Novogodišnja čarolija u Portonovom počeće 3. decembra i trajaće do 8. januara, što je sjajan povod da posjetite ovo luksuzno naselje na hercegnovskoj rivijeri i budete dio prave bajke.

Foto: Portnovi

Pregršt zanimljivih događaja tokom decembra i januara začiniće vaš boravak i učiniti ga nezaboravnim. Praznični kalendar obećava zabavu za sve generacije, uz ukuse Mediterana, dobru muziku i svečanu atmosferu.

Magija počinje simboličnim paljenjem lampica, a završava se koncertom regionalne zvijezde, Petra Graša. U međuvremenu, očekuju nas umjetnine i delikatese Prazničnog bazara, kreativne radionice, svjetlosni spektakl, koncerti i muzičke večeri. Mališani će uživati u društvu Djeda Mraza, poslasticama poput šećerne vune, tople čokolade i medenjaka, predstavama i muzici.

Šta više poželjeti? 🙂

Kalendar događaja u Portonovom možete preuzeti na OVOM linku.

Specijalne ponude za smještaj 

Za pravi ugođaj, Portonovi je pripremio posebne ponude za višednevni boravak. Ukoliko ste oduvijek željeli da svoj odmor provedete u jednom od najljepših i najluksuznijih kutaka Mediterana, sada je pravi trenutak da to i učinite!

“Zimski odmor” od 17. decembra do 8. januara je moguće rezervisati po početnoj cijeni od 200 eura po noćenju. U cijenu je uključen doručak, zatim korišćenje parkinga, teretane i vaučer za hranu i piće na Portonovi prazničnom bazaru. Uz rezervaciju, očekuje vas i praznični poklon.

“Zimsko podmlađivanje u Portonovom” je ko stvoreno za one koji uživaju u SPA tretmanima. Uz početnu cijenu od 230 eura po noćenju i specijalnim popustom na smještaj u luksuznim apartmanima, očekuje vas gratis korišćenje spa centra i teretane u Chenot Espace Spa. U cijenu su uključeni i doručak, pokloni, korišćenje parkinga i teretane.

Da rezervišete smještaj, pišite na: stay@portonovi.com ili pozovite +382 67 932 999 (Viber/WhatsApp/Telegram) .

Foto: One & Only Portonovi

Poklon vaučer

Vrijeme je darivanja, a drage osobe ove zime možete obradovati poklon vaučerom za boravak u Portonovom. Vaučer se može iskoristiti do kraja 2023, a vi ćete ostvariti specijalni popust ukoliko ga kupite do kraja ove godine. Izaberite iz raznovrsne ponude rezidencija i paketa po posebnim cijenama i poklonite voljenoj osobi pravo uživanje!

Više o specijalnim ponudama nađite na OVOM linku.

Vidimo se na najčarobnijem mjestu tokom najčarobnijeg dijela godine!

Podijeli: