Karisma: Plaža za sve Ulcinjane

Međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts, u novootvorenom kompleksu, Holiday Villages Montenegro, na Velikoj plaži, organizovala je  zabavu za sve Ulcinjane kojom je obilježila početak rada plaže sa novim sadržajima za sve uzraste.

Dio nove ponude čini dječiji akva park na 500 kvadrata površine obogaćen raznovrsnim sadržajima za najmlađe. Stariji, pak, mogu uživati u vožnji jet skijem sa profesionalnim instruktorima, uz pomoć kojih posjetioci za sedam dana mogu potpuno savladati vožnju jet skijem i dobiti licencu.

Iz hotelskog kompleksa najavljeno je da će uskoro biti otvoren i bar pod nazivom „Sabbia“ što znači pijesak, po kom je ulcinjska Velika plaža jedinstvena. Uz pristupačne cijene ležaljki bar će biti na raspolaganju svim Ulcinjanima.

Hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts koja pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Srbiji, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji nastavlja sa uspjesima. Nedavno je proglašena i meksičkom kompanijom godine od strane Latino Američkog Instituta za kvalitet (Latin American Quality Institute).

Zahvaljujući pažljivo biranoj vinskoj selekciji i vrhunskim somelijerima u Karisma restoranima dobitnici su i prestižnog priznanja za izvrsnost od strane poznatog američkog lifestyle magazina, Wine Spectator.

Podijeli: