Crna Gora, zemlja najljepše prirode

U okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Rusije, posredstvom Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, u jednom od najuticajnijih ruskih dnevnih listova „Rosijska gazeta“ (Газета.Ru), objavljen je specijalni turistički dodatak o Crnoj Gori pod naslovom “Crna Gora-U društvu prirode“.

Dodatak je objavljen u susret međunarodnom turističkom sajmu “MITT” koji se održava od 16-18. marta u Moskvi, a na kojem će NTOCG predstaviti ponudu destinacije.

Čitaoci u Rusiji kroz specijalni dodatak na osam strana u prilici su da se upoznaju sa ponudom primorskog, centralnog i sjevernog regiona Crne Gore s akcentom na plaže, nacionalne parkove, ali i tradicionalno crnogorsko gostoprimstvo.

Kako se navodi u tekstu, Crna Gora nudi velika iskustva u malom i pristupačnom okruženju, a čitaocima se preporučuju atraktivna mjesta koje ne bi trebalo propustiti posjetiti tokom putovanja u Crnu Goru.

„Okružena prirodnim ljepotama, Crna Gora nudi velika iskustva u malom i pristupačnom okruženju. Od crnogorskih brda do ljepote jadranske obale, pet nacionalnih parkova, pećina, kanjona i 117 plaža duž obale duge preko 180 kilometara, sve to uz tradicionalno gostoprimstvo lokalnog stanovništva“, piše u tekstu.

Ruska gazeta posebno izdvaja 12 turističkih atrakcija u Crnoj Gori među kojima su: gradovi Budva, Kotor i Cetinje, nacionalni parkovi Skadarsko jezero, Durmitor i Lovćen, Sveti Stefan, kanjon rijeke Tare, manastir Ostrog, Husein-pašina džamija, Ada Bojana i Dvorac kralja Nikole u Baru.

U specijalnom dodatku aktuelnu ponudu promovišu i LTO Budve, hoteli Falkensteiner, Ananti, Splendid Conference&SPA, turistički rizorti „Portonovi“ u Kumboru i „Luštica Bay“ u Tivtu.

Turistički dodatak o Crnoj Gori objavljen je u tiražu od 150 000 primjeraka, a on-line izdanje dodatka dostupno je na portalu koji bilježi posjetu od preko 10 miliona čitalaca u prosjeku nedeljno odnosno 33 miliona na mjesečnom nivou.

Cjelokupan dodatak može se preuzeti OVDJE.

Podijeli: