Upoznajte Crnu Goru iz drugačije perspektive, knjiga Predraga Vučkovića predstavljena u Čediju

Knjiga „Crna Gora iz drugačije perspektive“ koja sadrži fotografije 100 nevjerovatnih lokacija širom Crne Gore prikazanih kroz fascinantnu foto prizmu autora Predraga Vučkovića, predstavljena je u hotelu Čedi Luštica Bay.

Biogradska gora (Foto: Predrag Vučković)

Petogodišnji rad ovog fotografa kuliminirao je izdanjem likovnog književnog dijela koji vas vodi na putovanje Crnom Gorom, na lokacije koje sigurno ni najveći zaljubljenici u našu državu neće prepoznati.

Promociju knjige pratio je i video koji je prikazao većinu predstavljenih lokacija opet iz neobične perspektive Predraga Vučkovića. Adekvatno je reći da je autor proveo sve prisutne kroz neku novu dimenziju Crne Gore u svijet najljepših emocija koje obogaćuju duh u svakom smislu.

„Drago mi je da je petogodišnji fotografsko-istraživački projekat ugledao svjetlost dana i to baš na ovom nevjerovatnom mjestu kakav je hotel Čedi. Međutim, još mi je draže što će mnogo ljudi imati prilike da vide neke apsolutno neotkrivene predjele Crne Gore, te se nadam da će knjiga zagolicati mašte mnogim čitaocima, koji su potrazi za istraživanjem ove prelijepe države. Moja misija u potrazi za skrivenim djelovima Crne Gore se od danas nastavlja sa još većom motivacijom“, rekao je Vučković.

Predrag Vučković je fotograf iz Beograda koji se specijalizovao za ekstremnu fotografiju, te ga njegov posao često vodi na razne krajeve svijeta u potrazi za adrenalinom. Jedan je od malobrojnih internacionalnih fotografa Red Bul kompanije, što mu dodatno pomaže u njegovoj potrazi za ekstremnim kadrovima. Njegove fotografije su objavljene u preko 500 različitih magazina, portala i novina i do sada su njegove fotografije krasile čak 300 naslovnih strana.

Podijeli: