Montenegro Beer Fest na Cetinju od 14. do 16. avgusta

Prijestonica Cetinje će od 14. do 16. avgusta biti domaćin drugog Montenegro Beer Festa na kojem će nastupati najbolji crnogorski i regionalni pop i rok izvođači. Organizatori festivala su MNEvent d.o.o. i Beogradska kulturna mreža, a generalni pokrovitelj Prijestonica Cetinje.

“Raduje me što smo u prilici ponovo da organizujemo ovu prestižnu manifestaciju koja će turističku ponudu Cetinja učiniti izuzetno atraktivnom. Želimo da Cetinje bude nezaobilazno na crnogorskoj turističkoj mapi i uvjeren sam da će ovaj festival doprinijeti tom cilju”, kazao je gradonačelnik Aleksandar Kašćelan.

On je dodao da će se strogo voditi računa o epidemiološkim mjerama, te da će na festival moći da uđu samo oni koji imaju dokaz da su vakcinisani protiv koronavirusa, imaju negativan PCR ili negativan rezultat brzog antigenskog testa ne stariji od 48 časova od časa ulaska na festival ili imaju pozitivan rezultat serološkog testa – antitijela klase IgG.

Više od 20.000 posjetilaca, najznačajniji pivski brendovi i najveća regionalna muzička imena kreirala su 2019. godine veliki muzičko-pivski spektakl koji je naišao na izuzetne reakcije ukupne javnosti.

Posljedica sjajnih rezultata u prvoj godini je i potpisivanje Ugovora o saradnji između Prijestonice Cetinje i Beogradske kulturne mreže za realizaciju ovog projekta u narednih 10 godina.

Pod brendom prestižnog Belgrade Beer Festa, čiji je osnivač i organizator, već 19 godina, Beogradska kulturna mreža, Cetinje će i ovog avgusta biti centar pivske, muzičke i gastronomske kulture regiona.

“Koncepcijski postavljen kao spoj pivske industrije, vrhunske muzike, kulturno-istorijskih vrijednosti Cetinja i prepoznatljive crnogorske kuhinje, drugi Montenegro Beer Fest će biti centar dobre zabave ove ljetnje sezone u Crnoj Gori. Najbolje pivo, sjajna muzika, kultura i istorija, preplitaće se i pričati najljepše priče ovog avgusta u crnogorskoj prijestonici” – zaključuje se u saopštenju.

 

Podijeli: