Džez na obali mora

Džez duo Aleksandra i Ivan Aleksijević nastupio je u petak, 3. avgusta na koncertu pod nazivom „Džez na obali mora“ / Seaview Jazz/ na ljetnjoj sceni u Luštici Bay. Koncert je održan u saradnji sa Međunarodnim umjetničkim festivalom KotorArt.

Foto: Luštica Bay

“Publika je uživala u popularnim džez melodijama, a kombinacija posebnog ambijenta i nota je i ovaj put bila neponovljiva. Tokom avgusta imaćemo niz koncerata i nastupa u znaku džeza, poput koncerta string kvarteta Pandora, potom ćemo slušati sekstet Šule Jovović, ali ćemo uživati i u klasičnoj muzici na popularan, moderan način, kroz nastup benda The Mocking birds. Očekuju nas i drugi događaji, namijenjeni različitim ukusima publike“, najavila je Slavica Milić, izvršni marketing menadžer u Luštica Development.

Foto: Luštica Bay

Beogradski kvartet saksofona i perkusionista nastupiće krajem mjeseca, a najmlađa publika će moći da uživa u edukativnoj predstavi za djecu „Pazi, zebru gazi“, u režiji Petra Pejakovića. Golf takmičenja na golf vježbalištu biće organizovana 15. i 24. avgusta.

Podijeli: