USPOSTAVLJA SE AVIO LINIJA SA LUKSEMBURGOM

Predsjednica Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu Fetija Kalač sastala se 8. januara 2021, sa izvršnim direktorom luksemburške avio kompanije « Lukser » Žilom Feitom i njegovim saradnicima. Tom prilikom definisani su detalji prvih letova na relaciji Luksemburg – Podgorica – Luksemburg i Luksemburg – Tivat – Luksemburg.

Prvi avion na relaciji Luksemburg – Podgorica poletjeće 1. aprila 2021. godine, a početna cijena povratne karte će iznositi 149 eura sa svim uračunatim taksama. U ljetnjem periodu (od juna 2021), početna cijena avionske karte iznosiće 201 euro. Planirano je da avioni na  relaciji Luksemburg-Podgorica-Luksemburg  saobraćaju dva puta sedmično, ponedjeljkom i četvrtkom.

Lukser avio kompanija će dodatno operirati jednom sedmično do tivatskog aerodroma. Ovaj let je prvenstveno namijenjen korisnicima usluga LuxairTours, koji žele da provedu odmor u Crnoj Gori. Cijena ovog sedmodnevnog aranžmana, sa avionskom kartom, smještajem u hotelu, doručkom i prevozom od aerodroma do hotela i nazad, iznosiće 450 eura po osobi. Avion za Tivat će letjeti svake subote, u periodu od 15. maja do 2. oktobra. Izvan predloženog aranžmana, za putnike koji samo kupuju avionsku kartu, početna cijena povratne karte do tivatskog aerodroma iznosiće 149 eura, dok će od jula iznositi 241 eura, sa svim uračunatim taksama.

Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu stoji na raspolaganju našim iseljenicima i prijateljima za svu dodatnu pomoć i informacije u vezi sa rezervacijom avionskih karata na e-mail adresu fetija.kalac@ccmontenegro.lu .

Podijeli: