Šesta Škola retorike KIC-a počinje 2. oktobra

Šesta generacija Škole retorike KIC-a pod rukovodstvom prof. dr Radovana Radonjića počeće sa radom 2. oktobra u organizaciji Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada i Kulturno – informativnog centra „Budo Tomović“.

Ovaj projekat namijenjen je svima koji žele da ovladaju govorničkom vještinom, odnosno vještinom debatovanja, pregovaranja i učestvovanja u donošenju odluka.

Predavanja će se održavati dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom, u terminu od 18 do 20 sati u Multimedijalnoj sali Kulturno – informativnog centra „Budo Tomović“.

Potrebno je poslati kraću biografiju. Pohađanje škole je besplatno.

Svi zainteresovani mogu da se do 25. septembra, prijave na email adresu: kicknjizevni@gmail.com

Prof.dr Radovan Radonjić je rođen 1936. godine. Završio Višu pedagošku školu i Fakultet političkih nauka. Magistrirao (1969) i doktorirao (1973), na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Redovni je profesor Univerziteta, redovni član Dukljanske akademije nauka i umjetnosti i profesor na Fakultetu za državne i evropske studije (dodiplomske i postdiplomske studije). Bio je dekan Pravnog fakulteta za sociološke nauke i rukovodilac postdiplomskih studija na Pravnom fakultetu u Podgorici, profesor na Muzičkoj akademiji, Fakultetu dramskih umjetnosti i Fakultetu likovnih umjetnosti, Fakultetu političkih nauka, Centru za međunarodne studije Univerziteta Crne Gore i Univerzitetu „Mediteran“.

Podijeli: