Promocija Crne Gore na tržištu Njemačke

U okviru promocije na tržištu Njemačke, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa turističkom privredom i lokalnom turističkom organizacijom Kotora, organizovala je studijsku posjetu njemačkih influensera, u periodu od 16-20. septembra.

Riječ je o mladim ljudima koji su poznati njemačkoj javnosti kroz društvene mreže i medije i imaju ukupno preko 1.1 miliona pratilaca, a koji će tokom četvorodnevnog boravka u Crnoj Gori objavljivati fotografije i video zapise na Instagramu i drugim društevnim mrežama.

Tokom boravka u Crnoj Gori influenseri će se upoznati sa ponudom hotela kategorije 5* (Hilton Podgorica, Regent Porto Montenegro, Splendid Resort&Spa, Allure Palazzi Kotor Bay, Centre Ville Podgorica, Čedi Luštica Bay), krstariće Skadarskim jezerom i degustirati vina kompanije 13. jul Plantaže.

U okviru ove marketinške aktivnosti izrađena je jedinstvena ciljna stranica (landing page) koja sublimira sve objave influensera i doprinosi prepoznavanju kampanje (#MontenegroWildBeauty).

Podijeli: