Posmatraj, uči i budi dio zajednice koja štiti prirodu!

Centar za zaštitu i proučavanje ptica nas redovno podsjeća da priroda liječi, uči i gradi.

Djeca koja provode vrijeme napolju, istražujući svijet oko sebe, odrastaju u empatične i samostalne ljude, pokazuju studije. Zato su iz Centra posebno zadovoljni kada na izletu koji organizuju ugledaju male ljude 🙂

Njihovi izleti su nešto posebno, jer posmatranje prirode u društvu istinskih poznavalaca biodiverzteta je sjajna prilika da nešto naučimo, bez obzira na godine.

Foto: CZIP

Zato vas CZIP poziva da se uključite i postanete njihov član!

“Naša misija je da razvijamo svijest kod ljudi o poznavanju ptica i ostalih pripadnika biodiverziteta, kao i da ukazujemo na potrebe i način zaštite njihovih područja. Želimo da zajedno sa vama zagovaramo promjene u zakonodavstvu, radimo u interesu zaštite prirode i istaknemo njenu nepocjenjivu važnost” – kažu iz Centra.

Foto: CZIP

Ko može da bude član?

Član može da bude svako ko dijeli vrijednosti CZIP. Osim što priznaje i doprinosi radu, ćlanovi poštuju sva pravila organizacije, te izvršavaju obaveze plaćanja godišnje članarine.

Iznos godišnje članarine za nezaposlene, studente i penzionere je 3, dok je za zasposlene 5 eura, a možete učlaniti i cijelu porodicu za 10 eura godišnje. 

Članarinu možete platiti u kancelarijama Centra, na nekom od događaja ili preko žiro računa: 520-1016100-97 sa oznakom Članarina.

Zašto postati član CZIP?

Kako bi zajedničkim snagama očuvali bioraznolikost, CZIP je potrebna vaša podrška.

Članstvom ostvarujte pravo na popust na svaki od proizvoda iz Monticola shop-a, dva izleta u skladu sa godišnjim programom, učestvovanje u godišnjoj skupštini organizacije i još mnogo toga.

Više informacija o članstvu nađite OVDJE.

Posmatraj, uči i budi dio zajednice koja štiti prirodu!

Podijeli: