Nikšićanka ide na World Top Model: Ljepotom do daleke Kine

Nina Muratović, 16-godišnja Nikšićanka, predstavljaće Crnu Goru na prestižnom takmičenju World Top Model 2018, koje će se održati u Kini.

Nina je učenica trećeg razreda gimnazije “Stojan Cerović”, završila je Osnovnu muzičku školu “Dara Čokorilo”, a pored ljepote, koja joj je otvorila vrata svijeta modelinga, posjeduje talenat za muziku, sport i slikarstvo.

Prelijepa Nikšićanka svira klavir, od 13. godine stalni je član crkvenog hora, govori engleski jezik, a vlasnica je braon pojas u karateu. Bavljenje manekenstvom, kao i izbor da predstavlja našu državu na takmičenju, za nju je nešto sasvim novo.

,,U svijet modelinga ušla sam nedavno, na poziv vlasnice agencije ABC Models Mgmt International. Naravno, ovo je za mene veliki uspjeh i srećna sam zbog toga”, kaže Nina za RTVNK.

Prestižno takmičenje, bez dileme, biće odskočna daska u njenoj karijeri, ali i prilika da stekne nova iskustva.

“Na takmičenje sam se prijavila bez nekih prevelikih očekivanja. Oduvijek sam bila zaljubljenik u modu, pa sam imala želju da i sama budem dio toga. Svjetska smotra mode na kojoj ću predstavljati svoju zemlju jedna je od najvećih, tako da, prije svega, očekujem da steknem veliko iskustvo. Titula World Top Model Montenegro nije me promijenila”, kaže Nina i dodaje da svakako vidi benefite u tome, jer, pored velikog broja hobija, sada ima još jednu divnu stvar koju voli da radi, i u tome uživa.

Nina ističe da će pokušati da sebe i sve ljepote Crne Gore predstavi u najboljem svijetlu.

,,Na takmičenju će učestvovati djevojke iz preko 40 zemalja, kao i najprestižniji modni kreatori, pa se nadam da ću naš grad i našu zemlju predstaviti najbolje što mogu”, poručuje Nina.

World Top Model je najznačajnije modeling takmičenje u svijetu, a pobjednica potpisuje zagarantovani ugovor sa modnom agencijom Major Model iz Milana.

Podijeli: