Fešte u Tivtu tokom avgusta

Turistička organizacija opštine Tivat nastavlja sa programom ljetnjih fešti i tokom avgusta vas čekaju vrlo zanimljivi događaji u ovom gradu.

Ne propustite manifestaciju “Bokeška maslina” koja će se, u organizaciji Maslinarskog društva “Boka”, održati 8. avgusta na rivi Pine od 18h.

Posjetioci će imati priliku da degustiraju domaće proizvode i da uživaju u muzičkom dijelu programa od 21h za koji su zaduženi “Škuribanda” i klapa “Jadran”.

Spremite se i za “Noć suvenira”, manifestacija idealna za sve ljubitelje suvenira i rukotvorina, koje će biti izložene 14. i 15. avgusta na rivi Pine od 18h, a koju organizuje NVO “Harlekin”.

U zabavnom dijelu programa, koji će biti održan 14. avgusta od 21h, učestvuju duo “Sanja i Mia” i Folklorni ansambl “Boka”.

Na kraju vas čeka i “Noć tradicionalnih proizvoda” za koju se pobrinula kompanija “Đoković” d.o.o i biće održana na rivi Pine 18. avgusta od 18h.

Sajam tradicionalnih proizvoda biće propraćen nastupom Đurđe i dua “Innuendo” i Folklornog ansambla “Boka”, sa početkom u 21h.

Dobro došli na Tivatske ljetnje fešte!

Podijeli: