Crnogorska i srpska miss u Kini nerazdvojne: Dišemo kao jedna duša

Već dvadesetak dana, u dalekoj Kini, u gradu Sanja, 120 najljepših djevojaka sa svih krajeva planete, priprema se za izbor za izbor za Mss svijeta. Među njima su i ljepotice iz bivših jugoslovenskih republika.

Zvanično najljepša Crnogorka, Natalija Gluščević(18), maturantkinja srednje elektro ekonomske škole u Bijelom Polju, cimerka je sa mis Srbije novinarkom, Ivanom Trišić.

“Dišemo kao jedna duša”, rekla je Natalija, koja je u crnogorskoj narodnoj nošnji izazvala veliku pažnju foto-reportera.

“Zajedno smo putovale do Kine. Ovdje se ne razdvajamo, bez obzira na svakodnevni rad u osam grupa, u kojima je po 20 djevojaka, zna da nas odvoji. Međutim, držimo se. Naravno, tu je i Anđela Paleksić, mis BiH. Uvijek, kada nam vrijeme dozvoli, družimo se. Tako nam je ljakše i ljepše”, rekla je naša misisca za Novosti.

Natalija po završetku srednje škole želi da upiše studije engleskog jezika u Beogradu, a boravak u Kini koristi i da nauči jezik ze zemlje. Kaže da je sa koleginicom iz Srbije mnogo naučila o drevnoj Kini, njenoj istoriji i kulturi.

Izbor za MISS svijeta biće održano 8. decembra.

 

Podijeli: