Crna Gora prva u svijetu dobija Viber pretplatničku uslugu

Crna Gora je prva zemlja na svijetu koju je „Rakuten Viber“, globalni lider u privatnoj i bezbjednoj razmjeni poruka i glasovnoj komunikaciji, izabrao da svoju premijum pretplatničku uslugu od danas učini dostupnu korisnicima u njoj, saopšteno je iz te kompanije.

(Foto: Pixabay)

“Korisnici iz Crne Gore koji odluče da se pretplate na Viber Plus će biti prvi na svijetu koji će imati mogućnost da aktiviraju nove i uzbudljive usluge i funkcionalnosti – dostupne ekskluzivno članovima pretplatničkog kluba. Naravno, sve ostale standardne i do sada svakodnevno korišćene usluge i funkcionalnosti Viber aplikacije će ostati besplatne za sve korisnike širom svijeta”, saopštila je kompanija Rakuten Viber.

Kako je saopšteno za 1,99 dolara mjesečno, pretplatnici Viber Plusa će imati na raspolaganju dodatne vrijednosti iz novih funkcionalnosti koje aplikacija nudi, a to su kako u kompaniji navode:

  • Viber bez reklama: Koristite Viber bez pojavljivanja reklamnog sadržaja treće strane – i fokusirajte se na komunikaciju – bez ometanja.
  • Otključan pristup stikerima koji se naplaćuju.
  • Premijum korisnicima će biti dat prioritet u pružanju usluga podrške od strane tima za korisničku podršku. Ovo znači da ćete danonoćno imati na raspolaganju ličnu pomoć kroz samo jedan klik – ako budete imali neki problem ili vam bude bila potrebna pomoć bilo koje vrste u vezi aplikacije.
  • Svi članovi Viber Plus pretplatničkog kluba će dobiti i verifikacioni bedž uz njihov avatar (profilnu sliku) čime se potvrđuje njihova premijum pretplata.

„Kroz uvođenje naše premijum pretplate napokon smo u mogućnosti da našim brojnim čestim korisnicima i ljubiteljima učinimo dostupnim poželjne nove funkcionalnosti i iskustva”, napominje Atanas Rajkov, potpredsjednik odjeljenja za razvoj aplikacije Rakuten Viber.

Kako navode ova usluga će fazno biti dostupna u ciljnim regionima svijeta – počevši sa Crnom Gorom, Češkom Republikom, Švajcarskom, Kuvajtom i Australijom.

“Dodatne Viber Plus funkcionalnosti nalaze se već u fazi razvoja i biće uskoro predstavljene. Sve trenutno dostupne usluge i funkcionalnosti na aplikaciji Viber će ostati besplatne za sve standardne korisnike Vibera”, saopštila je komapnija Rakuten Viber.

Podijeli: