Zimska bajka na Orjenu

Avanturistički park Vrbanj i Park prirode Orjen najavljuju Zimsku bajku na Orjenu – niz dešavanja namijenjenih najmlađim avanturistima. Program će trajati tokom januara i februara 2022, a mališane očekuje pregršt zabave.

Avanturistički park Vrbanj će od 15.01. do 15.02. organizovati nagradnu igru “Dobro je biti mlad”, a posjetioce mlađe od 18 godina očekuju vrijedne nagrade, poput vaučera od 100 eura u Intersport radnjama, turama u Parku prirode Orjen, McKinley ruksaka itd.

Više o nagradnoj igri pronađite na Instagram stranici Avanturističkog parka Vrbanj.

U februaru zaplovite u svijet bajki uz Čajanku kod ludog šeširdžije 🙂 U pitanju je edukativno-zabavna tura Stazom zdravlja na Vrbanju, tokom koje će vam organizatori oživjeti likove iz romana “Alisa u zemlji čuda”.

“Uz druženje sa likovima iz bajke, na čajanci ćeš probati čajeve iz našeg zaleđa, ali i naučiti ponešto o evropskom zecu – simbolu Staze zdravlja” – najavljuju organizatori.

Otvoreno rvenstvo Parka prirode Orjen u sankanju vas očekuje u februaru.

“Zabavi se na snijegu, pokaži svoje vještine i postani šampion! Za prva tri mjesta u različitim kategorijama obezbijeđene su diplome, a za sve učesnike topli napici”- zaključuje se u objavi.

Vidimo se na Orjenu!

Naslovna fotografija: Moni Wandering

 

Podijeli: