Vidimo se u Novom: 646 skala od Škvera do Španjole

Stigao je februar, mjesec u kojem se u Herceg Novom održava Praznik Mimoze i naravno tradicionalna Novska skalinada.

Ovogodišnja sportsko rekreativna trka novskim skalinima od Škvera do tvrđave Španjola u dužini od 1280 metara i 646 stepenika održaće se u nedjelju 13. februara od 10 sati.

Ukoliko želite da budete dio ove sjajne sportske manifestacije koja promoviše zdrave stilove života registrujte se  isključivo online na adresi https://live.3hercegnovi.me/event/SK22/register

Ovogodišnje 8. izdanje Novske skalinada biće obilježeno, između ostalog, jedinstvenim spojem sporta i glume.

Naime, promoter ovogodišnje Skalinade biće naš sugrađanin, stalni član Gradskog pozorišta u Podgorici i dobitnik brojnih nagrada, među kojima i nagrada za najboljeg mladog glumca na XXIV Festivalu kamernog teatra Risto Šišov u Strumici, Miloš Pejović .

Glumio je u više od 25 predstava, preko 9 filmova i TV serija, a ovih dana publika ga ima priliku vidjeti u predstavama Orkanski visovi, Zelena čoja Montenegra, u filmu Posle zime, i kriminalističkoj seriji 12 reči.

Okrenut sebi, prirodi i zdravim stilovima života, Miloš Pejović biće prvi koji će krenuti u pohod na 646 skala, od Škvera do Španjole, i tako predstaviti Novi, Novljane i furešte kao aktivne učesnike ove sada već tradicionalne sportsko-rekreativne manifestacije.

Podijeli: