U srcu tri planine: Vodimo vas do Zvjezdane doline

Treba vam odmor daleko od grada, u srcu prirode, pod zvjezdanim nebom? Share Montenegro vodi vas na baš takvo mjesto, nadomak Andrijevice.

Vodimo vas u Garni hotel & Glamping Zvjezdana dolina, u selu Utolina, nadomak Andrijevice. Nakon ovih redova poželjećete da baš tamo pronađete svoj mir.

Ovaj hotel, drugačiji po mnogo čemu, smješten je u Limskoj dolini i okružen planinama Komovi, Bjelasicom i Prokletijama. Na sjajnu ideju da baš ovdje otvore sadržaj koji nije čest u Crnoj Gori, a sve je popularniji kod turista, došla je porodica Vlahović .

“Ideja otvaranja Zvjezdane doline potekla je od Jasne koja je prepoznala potencijal ovog kraja i bezbroj mogućnosti i benefita koje ovaj posao može donijeti, ne samo nama već i svim domaćim i stranim turistima koji nikad nisu bili u ovim krajevima i upoznali se sa njegovim ljepotama. Garni hotel i Glamping je porodičan biznis, i sa pravom se može reći da se radi o jednom velikom angažovanju i istrajnosti čitave porodice da se cijeli proces od ideje do realizacije dovede do kraja. Naravno, tu su i ljudi iz šire porodice, naši prijatelji i naši zaposleni koji su takođe dali i i dalje daju svoj doprinos razvijanju i rastu našeg poslovanja. Upravo ta povezanost i snaga jedne porodice, pomogla je da Zvjezdana dolina postane dio ne samo naših života već i svih naših gostiju”, navode naši domaćini.

I baš ćete ovu toplu, porodičnu atmosferu osjetiti na svakom koraku Zvjezdane doline. Posebno kada je posrijedi smještaj.

Birajte – komforne i udobne sobe sa predivnim pogledom na fascinantnu prirodu ili glamping šatore koji su najveća čar ovog prostora.

“Sam izgled, jednostavnost i atraktivnost šatora upada u oči i stvara želju posjetioca da iskuse i taj vid turizma. Nešto potpuno novo, originalno i jedinstveno, izaziva nalet uzbuđenja i želje da se provede noć u našim šatorima. Opremljeni i komforni, pored ljepote, nude i udobnost i prijatnost, ali i osjećaj kao da spavate u sobi, a ipak ste na par centimetara od trave i pogleda na naše zvjezdano nebo”, objašnjavaju naši domaćini.

Garni hotel & Glamping Hotel Zvjezdana dolina pored prostranih, toplo opremljenih soba, glamping šatora, prijatnog i ljubaznog osoblja, nudi i restoran u kojem možete uživati u jelima domaće kuhinje, spremljenim od organskih namirnica uzgajanih u bašti hotela ili u lokalnim domaćinstvima, kao i domaćim poslasticama i sokovima.

“Hranu spremamo sa ljubavlju i možemo reći da smo stekli utisak da naši gosti uživaju u jelu koliko i mi u spremanju”, kažu naši sagovornici.

Gosti mogu da biraju hoće li sobu ili šator, ali i da kreiraju svoje aktivnosti u prirodi. Zvjezdana dolina je idealna za ljubitelje rekreacije u prirodi, planinarenja, hajkinga, biciklizma i motociklizma.

“Naša je misija da gostima ništa ne nedostaje, pa ukoliko požele tu smo da osmislimo i organizujemo aktivnosti u toku boravka u Zvjezdanoj dolini. Za planinare i ljubitelje hajkinga na svega 15 km je vijenac Prokletija koji svojim vrhovima predstavlja izazov kako domaćim tako i posjetiocima iz inostranstva. Uzanim stazama, možete se za tri sata hoda popeti na Zeletin, jedan od vrhova vijenca Prokletija. Stazama dalje možete nastaviti prema Visitoru. Malo niže je i Visitorko jezero koje pored Plavskog i Hridskog jezera predstavlja dragulj ovog područja. Plavsko jezero ušuškano i okruženom planinskim vijencima, predstavlja svojevrstan doživljaj bilo da ga posmatrate sa obale ili ste sjeli u kajak i zajedno sa prijateljima veslate po jezeru. Ako ste zaljubljenik u ekstremnije veslanje, tu je i rijeka Lim sa svim svojim potencijalima, koja je u određenim djelovima mirna plitka i tiha, a već u drugim prepuna izazova, virova i brzaka”, navode naši domaćini.

Osim za goste koji su avanturističkog duha, hotel Zvjezdana dolina je idealno mjesto i za one koji maštaju o mirnom, ugodnom odmoru, daleko od gradske vreve, koji žele da uživaju u bašti hotela, u sjenci drveća, u pogledu na prekrasnu okolinu uz cvrkut ptica i žubor potoka.

Za laganiju šetnju ili vožnju biciklom, seoski put je idealan izbor.

Gostima su na raspolaganju bicikla, a uskoro će imati priliku da vožnjom brodićem još bliže dožive ljepotu Plavskog jezera.

“Hotel Zvjezdana dolina daje mogućnost da napravite vezu sa prirodom na način koji vama odgovara, a mi smo tu da ispratimo vašu ideju i pomognemo sa organizacijom odmora. Kako smo prepoznali da je u prethodnom periodu Zvjezdana dolina bila interesanta porodicama sa djecom, naš sadržaj smo obogatili dodatnim aktivnostima koji će i njihov boravak učiniti interesantnijim. Ono što bismo takođe napomenuli jeste da više ne morate razmišljati o putovanju bez vaših ljubimaca, kod nas ste dobro došli zajedno”. navode naši sagovornici.

Vjerujemo da smo ove godine svi zaslužili baš ovakav odmor.

Podijeli: