TO Budva uvodi onlajn plaćanje

Turistička organizacija opštine Budva, prva je u Crnoj Gori koja uvodi servis onlajn plaćanja preko svog zvaničnog web portala, saopšteno je iz te organizacije.

Do kraja naredne sedmice svi obveznici koji, po zakonu, plaćaju boravišnu, turističku i izletničku taksu, kao i članski doprinos, na sajtu www.budva.travel moći će da ispune odgovarajući obrazac i putem platne kartice brzo, jednostavno i sigurno ispune svoje obaveze.

Sredstva uplaćena na ovaj način će biti direktno usmjeravana na namjenske opštinske račune.

“U cilju digitalizacije i modernizacije usluga, ali i zaštite zdravlja građana i turista u uslovima pandemije kovida 19, odlučili smo da maksimalno pojednostavimo ovaj servis, kako pravnim, tako i fizičkim licima. Bez odlaska u banku, poštu ili na info punktove uplata će biti omogućena online, putem našeg sajta, svim platnim karticama, bez troškova provizije. Ova pogodnost je posebno važna za sve one koji plaćaju turističku taksu, a ne žive na teritoriji opštine Budva ili u Crnoj Gori uopšte“, istakla je direktorka TO Budve Maja Liješević.

Svi obveznici će, nakon što uplate novčani iznos za članarinu ili neku od taksi, dobiti povratni mejl sa potvrdom da je uplata izvršena, što će pružiti bolji pregled evidencije posebno brojnim izdavaocima smještaja na teritoriji te opštine.

Podijeli: