Prvi put na Balkanu: Najmanji kuvar stigao u Regent!

“Najmanji kuvar na svijetu” – animirana 3D figura “radiće” od 9.juna sa kulinarskim timom hotela Regent.

Foto: ShareMontenegro

Le Petit Chef je kreiran fuzijom 3D tehnologije i kulinarske izuzetnosti, koja objedovanju u hotelima sa pet zvjezdica dodaje novi nivo zabave i inovacije. Hotel Regent je prvi na Balkanu koji gostima nudi ovu vrstu iskustva!

“Kulinarski animirani šou će se dešavati u hotelu Regent kao jednoj od 33 lokacije u 19 zemalja na svijetu koja svojim gostima nudi svojevrstan uvid u budućnost uz vanrednu animaciju, izuzetnu hrani i uslugu. Naviknuti smo na pravljenje iskoraka u domenu sektora hrane i pića ali ovoj kombinaciji 3D projekcije i kulinarske virtuoznosti se izuzetno radujemo” – izjavio je Marko Živković, izvršni šef kuhinje hotela Regent Porto Montenegro.

Ova vrsta spoja tehnologije i kulinarstva još uvijek je neprimjenjena na ovim prostorima. Izuzetna je prilika za stvaranje uspomena sa dragom osobom tokom posebnih porodičnih proslava ili, pak, kao poklon djeci starijoj od 5 godina, kazao je Živković.

“Takođe, čast nam je da što smo svojevrsni ambasadori Crne Gore, te što će fotografije hotela Regent i destinacije biti vidljive brojnom auditorijumu Le Petit Chef globalne zajednice” – ponosan je šef kuhinje prestižnog hotela.

Ovu tehnologiju kreira kompanija “Skullmapping Studios” koja uspješno prikazuje navedeni gastronomski šou na brojnim svjetskim destinacijama već 7 godina.

Večera traje dva sata, od 20:00 – 22:00 i može se rezervisati svakog dana, osim ponedjeljka, mejlom: lepetitchef@regenthotels.com ili na broj telefona +382 32 660 660. U ponudi su četiri vrste menija i to – klasični, premium, vegetarijanski i dječiji.

Ova aktivnost nastavlja niz kreiran od izuzetnih prilika za porodični odmor koje su ovog ljeta moguće u nautičkom naselju Porto Montenegro, poput fudbalskog kampa za djecu kojeg vodi Real Madrid, ljetnji kampovi KSI škole i niza aktivnosti koji Boku Kotorsku s pravom pozicioniraju na visoko mjesto za kvalitetan odmor po svjetskim standardima.

Podijeli: