Portonovi – izbor i domaćih i stranih turista

U Portonovom očekuju odličnu turističku sezonu i veliku posjećenost gostiju.

Foto: ShareMontenegro

Veliko interesovanje tokom maja i najave za jun ohrabruju da će posjećenost biti velika.

Portparolka Portonovog, Adrijana Husić, kazala je da zbog dešavanja u svijetu svi moraju da se prilogođavaju i dodatno privlače goste sa različitih i novih destinacija, prenosi Mediabiro.

U vezi sa tim, ona je istakla da je sve veće interesovanje gostiju iz Zapadne Evrope i Sjedinjenih Američkih Država (SAD).

“Naravno, za sve nas je to dodatna obaveza da kreiramo nove sadržaje, jer turistima nije dovoljno samo da dođu na jedno lijepo mjesto i uživaju u moru i suncu. Neophodno je da im ponudimo sadržaje koji će ih animirati. Zato smo i ove godine pripremili brojne sadržaje kako bi boravak bio što ugodniji“, kazala je Husić.

Najveći broj događaja organizovaće se od juna do septembra.

„Kreirali smo događaje za najmlađe, porodice, ali i one koji su planirali da dođu sami. Posrijedi su različite izložbe, koncerti. Naročito interesovanje izazvale su regate zajedno sa nedavno otvoreniim Portonovi jaht klubom”, dodala je Husić.

Ona je podsjetila da je Portonovo kreiran da ponudi smještaj koji nije tipično hotelski.

“Zato govorimo o Portonovom kao rizortu i zaista imamo sve veći broj ljudi koji biraju da budu sa nama deset i više dana. Radujemo se da dočekamo kako goste, tako i stanovnike Portonovog, jer u našoj ponudi imamo i stanove koji su na prodaji. Želimo da Portonovi nastavi da živi kao što smo to zamislili kada je otvoren 2019 – da bude jednako interesantan i strancima i ljudima iz Crne Gore”, zaključila je Husić.

Podijeli: