Hotel Regent Porto Montenegro dobitnik nagrade “Najbolji marina hotel” na svijetu

Hotel Regent Porto Montenegro dobitnik je nagrade “Najbolji marina hotel” na svijetu, prema mišljenju uredničkog tima prestižnog ruskog Prime Traveller magazina.

“Čast je primiti ovu nagradu u ime zaposlenih i menadžmenta hotela Regent ovdje u istorijskom zdanju “Dom Smirnova” u centru Moskve. Ona dolazi kao kruna i potvrda visoko kvalitetne usluge koja se njeguje u hotelu Regent, a koja objedinjava tradicionalno crnogorsko gostoprimstvo sa međunarodnim postulatima vrhunskog hotelijerstva, izuzetnog nautičkog dizajna i prefinjene arhitekture” – izjavila je ovom prilikom Elena Ljiljanić, Senior PR & Marketing menadžer hotela Regent.

Dodjela nagrada se ove godine vrši po četvrti put kao rezultat zajedničke inicijative PrimeTraveller magazine i Prime Concept konsijerž agencije. Prime Traveller magazin je mjesečni luksuz i magazin na čijim stranicama se nalaze članci o najboljim svjetskim hotelima i koji se smatra trendseterom u luksuznom turizmu te otkriva nove destinacije svojim čitaocima.

Tiraž magazina je 45.000 i distribuiran je privatnim klubovima, ambasadama, VIP ložama aerodromima, bankama te najboljim hotelima, restoranima i sportskim klubovima u Moskvi.

Prime Concept konsijerž agencija je ekskluzivan 24/7 klub koji nudi usluge organizacije luksuznih putovanja poslovnoj, kulturnoj i političkoj eliti Rusije. Žiri čine urednici Prime Traveller magazina, članovi Prime Concept kluba kao i vodeće ličnosti ruske privrede i šou biznisa.

 

Podijeli: