Hotel-ostrvo “Mamula Island” otvara vrata ovog ljeta

Hotel-ostrvo „Mamula Island“, luksuzni butik hotel nastao rekonstrukcijom stare tvrđave u modernu oazu gostoprimstva, ovog ljeta će dočekati svoje prve goste, saopštavaju iz PR agencije kompanije „Mamula Island“.

U hotelu je na raspolaganju 26 soba, 6 apartmana, holistički spa, wellbeing sadržaji poput bazena, sala za masažu, teretane, staze za trčanje, kao i tri restorana i četiri bara. Hotel ima uređenu plažu i mjesto za sunčanje nad južnim stijenama. Posebno mjesto je rezervisano za istorijsko-memorijalnu galeriju koja pruža osvrt na bogatu istoriju ovog lokaliteta.

„Mamula Island“ je projekat otjelovljenja jedne izuzetne vizije i velikog rada koji smo uložili kako bismo tvrđavu bogate prošlosti otrgnuli od zaborava. Uz puno poštovanje kulturnog i istorijskog nasljeđa, stvorili smo jedan zaista poseban ambijent koji predstavlja novitet u okviru hotelske ponude u regionu, kao jedinstvena destinacija na jadranskoj obali. Nestrpljivo očekujemo naše prve goste kojima ćemo pružiti individualizovano iskustvo, bilo da je u pitanju kraći ili duži boravak, održavanje seminara, intimne proslave ili neke veće ceremonije…Mamula je mjesto za sva godišnja doba“ – izjavio je g. Hening A. Šaub, generalni direktor „Mamula Island“-a.

Foto: ShareMontenegro

Hotel, spa, restorani i memorijalna galerija će biti otvoreni i za lokalne posjetioce, naglašava se u saopštenju.

Izuzetna gastronomska ponuda je sastavni dio koncepta ovog luksuznog butik hotela. Pored toga, u saradnji sa širom kulturnom zajednicom i uz učešće lokalnih i svjetski poznatih umjetnika, gosti će imati priliku da uživaju u čitavom nizu kulturnih, sportskih i zabavnih događanja tokom godine, a posebno u jeku ljetnje sezone.

 

Ekskluzivni butik hotel je nastao na mjestu austrougarske tvrđave, izgrađene prije 169 godina. Rekonstrukcija i transformacija ovog lokaliteta realizovana je u skladu sa najvišim svjetskim standardima, u potpunosti čuvajući arhitektonsku autentičnost i kulturno-istorijsko nasljeđe tvrđave i ostrva. Posebna pažnja je posvećena i očuvanju prirodnog ambijenta ostrva, ističe se u saopštenju.

Foto: ShareMontenegro

U okviru hotela, otvara se i više od 100 radnih mjesta na koja se mogu prijaviti zainteresovani iz lokalne zajednice, kao i iz regiona.

„Veoma smo ponosni što kompanija Orascom Development Holding nastavlja zamisao sa kojom uspješno gradi integrisano naselje Luštica Bay. „Mamula Island“ je još jedna turistička destinacija svjetske klase, smještena na najljepšem dijelu crnogorske obale, koja će postati nezaobilazna tačka za goste iz regiona, Evrope i svijeta“ – izjavio je Samih Saviris, osnivač i donedavni CEO i predsjednik borda direktora kompanije Orascom Development Holding, koja upravlja destinacijom „Mamula Island“.

Foto: ShareMontenegro

Hotel „Mamula Island“ pruža nešto zaista drugačije od uobičajenog, zahvaljujući izuzetnom položaju i konceptu, kao i personalizovanom iskustvu koje nudi svojim gostima. Ova oaza gostoprimstva će svakako postaviti novu zastavicu Crne Gore na mapi svjetskih turističkih destinacija.

Za više informacija, posjetite sajt Mamula Island hotela, kao i Instagram profil.

Podijeli: