Crna Gora – idealna destinacija za produžene vikende

Poznati srpski lifestyle portali Elle i BURO. objavili su afirmativne članke o Crnoj Gori kao turističkoj destinaciji i dali preporuke turistima iz Srbije šta bi trebalo posjetiti u našoj zemlji ovog ljeta.

Glavne urednice portala, Tara Đukić i Jelena Karakaš, na poziv Nacionalne turističke organizacije, boravile su u Crnoj Gori kako bi se upoznale sa luksuznom ponudom destinacije – kroz obilaske luksuznih rizorta, hotela, restorana, vinarija i seoskih domaćinstava.

Foto: Portonovi

U članku portala ELLE čitaocima se preporučuje 8 luksuznih lokacija koje moraju posjetiti u Crnoj Gori ovog ljeta.

“Ove godine, više nego ikada pre, čini se da je Crna Gora iskoristila sve svoje potencijale: raskošnu prirodu i njenu divlju lepotu, živopisne gradove, autentičnost i toplinu, te da može da parira najluksuznijim i najinteresantnijim svetskim destinacijama. S druge strane, ono što je sačuvala sve ove godine jeste neprocenjivi osećaj da smo kao kod kuće. Reset nam je bio preko potreban, a od Crne Gore smo dobili sve – i odmor i avanturu, i izvrsnu hranu i najbolje vino, i top lokacije i skrivene bisere. Najbolje od svega? To što vas od nje deli samo pola sata leta sa Air Montenegro avio-kompanijom. Krenite našim stopama na ovih 8 lokacija i osetite jedinstveni doživljaj Crne Gore, navodi Elle, preporučujući čitaocima da posjete atraktivna mjesta i hotele kao što su: Blue Kotor Bay, One & Only Portonovi, Vinariju Savina, Ponny Art Garden, Luštica bay, Casa del Mare, Porto Montenegro i restoran Ćatovića Mlini” – piše u članku.

 

Jelena Karakaš, glavna i odgovorna urednica BURO. Serbia, vodeće online platforme posvećene modi i luksuzu, kaže da je Crna Gora njena omiljena destinacija za produžene vikende koja kombinuja uživanje na plaži, gastronomske avanture, fascinatnu prirodu, luksuz i šarm.

“Sunce je stvarno, stvarno tu! Zavrćemo rukave, dodajemo SPF kremu u torbicu, uskačemo u sandale, spakovali smo i hanzaplast za svaki slučaj. Letimo iznad pločnika raspoloženi za svaku novu avanturu koja čeka iza ćoška. I šta onda kada u inbox sleti poziv za putovanje od turističke organizacije Crne Gore? Reći jedno baš glasno da. I možda još i glasnije posle čitanja plana puta. Crna Gora je moja omiljena destinacija za produžene vikende koja kombinuja uživanje na plaži, gastronomske avanture, fascinatnu prirodu, luksuz i šarm. I to sve na kratkih pola sata leta kompanijom Air Montenegrom od Beograda. Fantazija bežanja od svakodnevnice je lako ostvariva u ovom slučaju, poletite sa glavom u komplikovanim mejlovima, a sletite u japanke i život u slow-modu. Nežno startujte letnju sezonu pred nama” – piše ona.

Podijeli: