Bar se predstavio na sajmu turizma u Banjaluci

Turistička organizacija Bar u saradnji sa budvanskom i ulcinjskom predstavlja turističku ponudu opštine na Sajmu turizma u Banja Luci Lorimes 2021.

“Tokom sajma distribuiran je raznovrsni promotivni materijal o našoj opštini, dok je veliko interesovanje iskazano za privatni i smještaj u hotelima”, navodi se u saopštenju TO Bar.

Osim navedenog, interesovanja je bilo i za aktivne odmore, prirodne ljepote, aktuelne mjere u vezi sa putovanjem usljed pandemije i potencijalnoj saradnji sa turističkom privredom Bara.

Na crnogorskom štandu svoju ponudu predstavili su i hoteli Princess, Stara Čaršija, Pharos i Korali.

“Održani su brojni sastanci sa partnerima od kojih izdvajamo My travelTuzla, Transturist-Tuzla, Guvernerturist-Tuzla, Uni-tours Banja Luka, Happy Travel Bijeljina i drugi”, rekli su iz TO Bar.

Tokom sajma organizovan je i radni doručak sa predstavnicima medija, na kojima je predstavljena zimska ponuda, ali i planovi za narednu turističku sezonu.

Organizovana su i gostovanja i date izjave na lokalnim i nacionalnim televizijama kao što su Elta TV, Mondo, Nezavisne novine, Faktor, Euroblic, Glas Srpske i javnih servisa BHT1 i RTRS koji su dobili i vrijedne nagrade u vidu aranžmana u hotelima i privatnom smještaju u Baru, Budvi i Ulcinju.

Podijeli: