Vaterpolo: Crna Gora savladala Njemačku

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore savladala je Njemačku 19:11 u drugom kolu međunarodnog turnira u Podgorici. “Ajkule” su juče bile bolje od Gruzije, a u posljednjem kolu sjutra od 11:15 igraće sa Francuskom. Ovo je posljednja provjera za izabranike Vladimira Gojkovića pred odlazak na Evropsko prvenstvo koje je na programu od 14. do 26. januara u Budimpešti.

Najefikasnijiu našoj selekciji bili su Đurđić i Drašković sa po četiri gola, tri je postigao Petković, po dva Matković, Ivović i Pješivac, a po jedan Radović i Murišić. Kod Njemaca po tri gola postigli su Real i Streleski.

Selektor Vladimir Gojković za ovaj turnir pozvao je 17 igrača. Na spisku su: Lazović Dejan, Slaven Kandić, Petar Tešanović, Dragan Drašković, Vladan Spaić, Đuro Radović, Uroš Čučković, Draško Brguljan, Bogdan Đurđić, Vlado Popadić, Aleksandar Ivović, Marko Petković, Dušan Matković, Nikola Murišić, Stefan Pješivac, Dimitrije Obradović, Stefan Vidović. Pomoćnici su Miloš Šćepanović, Zoran Ivanovski, Miodrag Matković i Milan Ćirović, medicinski tim Vladimir Dedović, Dejan Mihajlović i Nebojša Žižić, tehnička podrška Vasko Vučković.

Podijeli: