MARKO KALUĐEROVIĆ PRVAK CRNE GORE U BODIBILDINGU

Cetinjanin Marko Kaluđerović osvojio je prvo mjesto na Državnom prvenstvu Crne Gore u bodibildingu koje je održano u Podgorici.

Za Kaluđerovića je ovo bilo treće takmičenje u karijeri, a ujedno i treća zlatna medalja.

Nakon takmičenja u izjavi za Radio Cetinje Kaluđerović je sumirao utiske sa Državnog prvenstva i najavio planove za naredni period.

Veliko je zadovoljstvo osvojiti prvo mjesto u bodibildingu i ponijeti titulu državnog prvaka. Naporno sam se pripremao za ovaj nastup, i raduje me što se sav trud isplatio. Narednog vikenda me očekuje učešće na “Diamond Cup-u“ u Čačku. Radi se o međunarodnom takmičenju koji uvijek okuplja veliki broj kvalitetnih učesnika. Veliku zahvalnost dugujem svom treneru Saši Rakočevicu, koji je kako za ova, tako za i prošla takmičenja vodio brigu o mojim treninzima i ishrani. Bez njegove pomoći teško da bih mogao postići dosadašnje uspjehe – kazao je Kaluđerović.

Podsjetimo, Marko Kaluđerović se već petnaest godina bavi bodibildingom, a na prošlogodišnjem “First Open Balkan Cup-u” u Knjaževcu osvojio je prvo mjesto u bodibildingu do 90 kilograma. Prije toga, na takmičenju “Trofej Čačka” osvojio je takođe zlatnu medalju u kategoriji bodibilding poluteška do 90 kilograma.

Podijeli: