Cvetko Pajković jedini kandidat za predsjednika OSCG

Pajkovića su predložila dva odbojkaška kluba – “Morača” iz Podgorice i “Rudar” iz Pljevalja, a takođe je dobio i podršku Upravnog odbora OSCG za novi mandat.

Cvetko Pajkovic

Cvetko Pajković, aktuelni predsjednik OSCG, jedini je kandidat za tu funkciju na izbornoj Skupštini OSCG, koja će biti zakazana za 23. jul 2020. godine.

Shodno Javnom pozivu za prijavu kandidata za predsjednika OSCG, objavljenom 15.juna 2020.godine, sa rokom prijave do 25.juna 2020.godine, Pajkovića su predložila dva odbojkaška kluba – “Morača” iz Podgorice i “Rudar” iz Pljevalja, a takođe je dobio i podršku Upravnog odbora OSCG za novi mandat.

Pajković je, shodno proceduri i u predviđenom roku, lično dostavio izjavu o prihvatanju kandidature za predsjednika OSCG. Nakon što je kancelarija OSCG konstatovala da je njegova kandidatura u skladu sa Zakonom o sportu i Statutom OSCG, a imajući u vidu da na adresu OSCG u predviđenom roku nisu stigle druge prijave, Cvetko Pajković biće jedini kandidat za ovu funkciju u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Podijeli: