Revija plesa strasti: Završen Tango maraton

Trodnevna manifestacija Tango maraton (Port of Tango) završena je cjelodnevnim plesnim šouom na promenadi u Luštici Bay u Tivtu, uz učešće oko 80 tangerosa i još brojniju publiku.

Revija plesa strasti, počela je u podne i trajala do 18 časova, u organizaciji plesne škole „Tango i tačka“. Posjetioci su uživali u najboljoj tango muzici internacionalnih DJ-eva iz Italije, Mađarske, Turske, Argentine i Crne Gore.

„Potpuni mir, i miris i zvuk mora koji se osjeća na Luštici je savršen spoj sa zvucima tradicionalne argentinske tango muzike iz 40-ih godina 20. vijeka“, rekao je Luka Radunović, jedan od organizatora manifestacije.

U petak, 28. septembra u svečanoj sali hotela Čedi /The Chedi / biće upriličen koncert Predraga Jankovića (harmonika) i Mirana Begica (violina).

Prethodno je u Luštici Bay organizovan Kotorski vremeplov, svojevrsna prezentacija kotorskog načina života u prošlosti, multimedijalni program koji je publiku poveo na kotorsko putovanje kroz vjekove.

Novi grad na Jadranu Luštica Bay otvoren je ovog ljeta kao operativna i funkcionalna turistička destinacija, otvorena za sve posjetioce i turiste.

Podijeli: