Noćas počinje deveti Bedem fest

Deveti Bedem fest održaće se u Nikšiću od 3. do 5. avgusta, uz veoma bogat i raznovrstan repertoar, na drevnim zidinama Bedema. Prvu noć festivala obilježiće nastup Masima Savića, Električnog orgazma i Anice Dobre, Smoke Mardeljana kao i Bolesne Štenadi.

Iz organizacije Bedem festa najavljuju dobru atmosferu, kvalitetan program i prepoznatljivu pozitivnu energiju.

„Na tvrđavi ovih dana zaista vlada nevjerovatna energija. Mladi ljudi i mnogo prijatelja koji vjeruju i podržavaju naš festival.  Očekujemo mnogo dobru svirku jer će 9. Bedem fest obilježiti nastup muzičkih legendi, nevjerovatnih talenata i emocije.“, poručio je direktor festivala Petar Šundić.

Tvrđava je prostorno ograničena pa samim tim i broj ulaznica koji će se naći u prodaji pa iz organizacije festivala poručuju da posjetioci svoje karte obezbijede na vrijeme.

Osim u okviru prodajne mreže Gigstix-a, ulaznice je moguće kupiti od 3.avgusta  i na prodajnom mjestu koje se nalazi na ulazu u festival, svakog festivalskog dana od 13h.

„Dugujemo veliku zahvalnost našim partnerima iz SAVA osiguranja koji su povodom deset godina poslovanja odlučili da poklone svima nastup Masima Savića na festivalu.“, poručuju iz festivala.

Podsjetimo, deveti Bedem fest održava se pod konceptom  “Tvoj grad” na kojem će nastupiti  MASIMO SAVIĆ , ELEKTRIČNI ORGAZAM i ANICA DOBRA,  BEOGRADSKI SINDIKAT, ZORICA KONDŽA, KALIOPI, SOWAS,  AUF WIEDERSHEN,  SMOKE MARDELJANO, BOLESNA ŠTENAD, SERGIO LOUNGE, OFF DUTY,  BELAU, NIPPLEPEOPLE, KI, ZORICA KONDŽA, KALIOPI,  REPETITOR, I DJ IRON.

Podijeli: