Kengur otvorio Džada fest, tražilo se mjesto više

Četvrto izdanje Džada Film Festa počelo je filmom “Kad porastem biću kengur” u ulici Svetozara Markovića u Podgorici, a kao što se moglo vidjeti, zbog najpopularnijeg filma na našim prostorima tražilo se mjesto više.

Festival je otvorio, putem video snimka, režiser filma “Kad porastem biću kengur” Radivoje Raša Andrić, koji je kazao da žali što nije bio u prilici da prisustvuje i samom otvaranju.

“Kada sam pogledao FB stranicu Džada Film Fest-a bilo mi je tek tada žao što neću moći da se izležavam sa vama na strunjačama po gradskim ulicama i gledam film. Trenutno snimam još dva filma, pa ćete me možda zvati još jednom, makar i kokice da prodajem”, šaljivo je kazao Andrić.
Na samom otvaranju publici se obratila i Nela Savković Vukčević, sekretarka Sekretarijata za kulturu i sport glavnog Grada koja je istakla da veliko platno, duh i energija igraju glavnu ulogu u Podgorici.

Svi filmovi tokom Džada Film Fest-a biće projektovani uz pomoć opreme za solarni bioskop.
Španski film poznatog režisera Pedra Almodovara “Volver” prikazaće se sjutra u Citi kvartu.

Projekcije počinju sa prvim mrakom, a organizatori pozivaju posjetioce da dođu ranije da bi zauzeli mjesto i da ponesu svoje stolice, fotelje i hoklice kako bi se udobno smjestili.

Podijeli: