Andrija Milošević sa svojom predstavom stiže u Ulcinj

Na ljetnjoj pozornici Azul Beach Resort Montenegro by Karisma u Ulcinju odigraće se najpopularnija predstava „Idem putem pa zagrlim drvo“ po tekstu Miodraga Karadžića u režiji Jane Maričić u kojoj igra naš poznati glumac Andrija Milošević u dva termina 26. i 27. juna od 21h. Nakon Beograda, Novog Sada, Minhena, Beča i Ciriha, monodrama, kao najuzbudljiviji ali i najteži žanr ovog vrhunskog komičara, nasmijaće vas do suza.

Konačno se predstava igra u Crnoj Gori koja je i bila inspiracija za istu. Ljetnja pozornica Azul čiji je kapacitet 600 mjesta obezbijediće svakom posjetiocu dovoljno komfora da u predstavi uživa napolju a uz poštovanje epidemioloških mjera.

“Publika će biti oduševljena! Riječ je o tragikomediji u kojoj muškarac u 40-toj godini traži idealnu ženu za brak. Naravno, u tome mu ne samo pomaže, nego i komanduje njegova mama, koja ga bolje poznaje od njega samog. Njegovo slomljeno srce zbog prve ljubavi, mama pokušava da zaliječi predlaganjem raznim kandidatkinja. Ipak, vama ostavljamo da saznate kraj predstave u prijatnom ambijentu našeg rizorta”, rekli su organizatori predstave iz Azul Beach Resort Montenegro by Karisma.

Podijeli: