Sutjeska iz Nikšića donirala komplet dresova fudbalskom kulubu iz Bačkog Dobrog Polja

Dana 28.01.2019 godine u Generalnom Кonzulatu Republike Crne Gore u Sremskim Кarlovcima, predstavnicima fudbalskog kluba „Sutjeska“ iz Bačkog Dobrog Polja uručena je donacija fudbalskog kluba „Sutjeska“ iz Nikšića.

Zalaganjem generalnog Кonzula gospodina Dragana Кankaraša i predsjednika Udruženja Crnogoraca i prijatelja Crne Gore Durmitor iz Bačkog Dobrog Polja, Nikole Tripkovića kao i dobrom voljom članova uprave fudbalskog kluba „Sutjeska“ iz Nikšića, predsjednika kluba gospodina Ranka Jovovića i direktora kluba Nikole Jovovića obezbijeđena su 24 kompleta dresova za mlade fudbalere istoimenog kluba iz Bačkog Dobrog Polja.

Donacija je uručena članu Uprave kluba gospodinu Vuku Baucalu i prijatelju kluba iz pokrajinskog zavoda za sport i medicinu gospodinu Mihailu Miletiću.

„FК „Sutjeska“ iz Nikšića nam je pružila ruku prijateljstva koju smo sa velikim zadovoljstvom prihvatili. U narednom periodu ćemo pokušati da dogovorimo zajednički susret mladih igrača dvije „Sutjeske“ i odigravanje revijalne utakmice ova dva kluba.“ – poručili su iz uprave kluba iz Bačkog Dobrog Polja

Podijeli: