Sergej Ćetković priredio spektakl u Vrbasu

VRBAS – U Vrbasu je u petak priređen kulturno-umetnički i zabavni program povodom obeležavanja Dana državnosti Crne Gore

Foto: Jelena Beljkaš

Prisutnima se na samom početku obratio predsednik opštine Vrbas Milan Glušac koji se zahvalio svima što su došli u tolikom broju, a publika je potom imala priliku da uživa u nastupima kulturno-umetničkih društava. Pravi spektakl i ono što su svi najviše čekali nastupio je oko 22:00 časova kada je na binu izašao Sergej Ćetković. Pevač je koncert otvorio pesmom “Istine i laži” koju svi dobro znaju zbog istoimene serije koja se prikazivala na Prvoj TV.

Foto: Jelena Beljkaš
Foto: Jelena Beljkaš
Foto: Jelena Beljkaš
Foto: Jelena Beljkaš

Tokom koncerta, koji je trajao nešto kraće od dva sata, ređao se hit za hitom, a Sergej je pred sam kraj na binu popeo decu sa kojima je otpevao poslednju pesmu te večeri, posle čega su se zajedno poklonili publici. Pevač je ispraćen vriskom, ovacijama i pokojom suzom. Koncert je bio poklon Nacionalnog saveta crnogorske nacionalne manjine povodom sećanja na dan kada je Crna Gora na Berlinskom kongresu 1878. godine priznata kao samostalna država, kao i na isti datum 1941. godine kada je narod Crne Gore ustao protiv fašizma.

Podijeli: