Prvi međunarodni festival ansambala veterana ˝Povedimo vito kolo˝ u Lovćencu

Prvi međunarodni festival ansambala veterana ˝Povedimo vito kolo˝ održaće se  30. juna u Lovćencu sa početkom od 20,00 časova.

Sa ponosom, svako od pripadnika folklorne grupe veterana ˝Aleksandrini anđeli˝, pojedinačno, zasebno izgovara, ali sada na sav glas… Da! Pozivaju Vas da 30. jun 2018. godine rezervišete za muziku, ples, narodne nošnje, osmehe i oduševljenje.

„Gde god da krenemo sa sobom nosimo ljubav prema umetnosti koja nas spaja. Poznati smo po razigranom duhu i dobrom raspoloženju. Uvek se obradujemo novim prijateljima, volimo da se družimo i rado se odazivamo na svaki poziv. Velika nam je čast što ovog puta imamo priliku da Vas ugostimo i svečano pozovemo da budete naši dragi gosti na  Prvom međunarodnom  festivalu  folklornih ansambala veterana Povedimo vito kolo. Zadovoljstvo nam je što smo ove godine u mogućnosti da obezbedimo besplatno učešće svih gostiju, što znači da se kotizacija ne plaća.“ – poručuju domačini.

„Pravimo Vam iznenađenje. Festival veterana iz svih krajeva prvi put kao najveća manifestacija našeg sela. Prijateljstvo, pružanje i davanje ruke i na kraju osmeh… Sve će to da stane u dan koji sa uzbuđenjem isčekujemo“, najavljuje za naš Portal Aleksandra Mihaljević, umetinički rukovodilac.

Podijeli: