DRAGANA MILOŠEVIĆ POKRAJINSKI SEKRETAR ZA KULTURU I INFORMISANJE DOMAĆIN NACIONALNOM SAVJETU

Pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama sa svojim saradnicuma primila je u utorak 23.02.2021. godine u goste predstavnike Nacionalnog savjeta crnogorske nacionalne manjine u Republici Srbiji na čelu sa Dragoljubom Malovićem, predsjednikom Nacionalnog savjeta, dr Blagojem Markovićem, predsjednikom Upravnog odbora Novinsko izdavačke ustanove „Vijest“ i Draganom Ivanovićem, direktorom i glavnim i odgovornim urednikom Novinsko izdavačke ustanove „Vijest“.

Dr Blagoje Marković je upoznao pokrajinskog sekretara, o osnivanju Novinsko izdavačke ustanove „Vijest“ i sa početnim problemima sa kojima se suočava ustanova.

Iformisanje na jezicima nacionalnih manjina jedan je od najznačajnijih prioriteta Pokrajinske vlade, kako je istakla pokrajinski sekretar, Pokrajinska vlada jeste iskreni partner i prijatelj u kontinuiranom radu listova nacionalnih zajednica.

Pored svih izdanja na jezicima nacionalnih manjina, „ meni kao Sekretaru, je jako drago, da ste danas došli kod mene i da ste me obradovali sa vešću, da će i crnogorska nacionalna zajednica Imati svoje glasilo koje se zove „Vijest“.

Naš sekretarijat će dati punu podršku vašem radu i pomoći Vam da prebrodite početničke osnivačke probleme“

Podijeli: