DIREKTOR SPENSA U NOVOM SADU UGOSTIO DELEGACIJU NACIONALNOG SAVJETA

Direktor sportskog i poslovnog centra popularnog naziva, SPENS u Novom Sadu, gospodin Dragan Milić je u sredu 19.05. 2021. godine ugostio predstavnike Nacionalnog savjeta crnogorske nacionalne manjine u Republici Srbiji.

Delegaciju Nacionalnog savjeta su predstavljali: dr. Blagoje Marković, potpredsjednik NS, Milun Čurović, član Izvršnog odbora NS i Dragan Ivanović, član NS.

Dr. Blagoje Marković je upoznao direktora SPENS-a, o radu Nacionalnog savjeta i njegovoj funkciji i značaju za crnogorsku zajednicu u Republici Srbiji.

Direktor SPENS-a, gospodin Dragan Milić je informisao predstavnike Nacionalnog savjeta o radu sportskog i poslovnog centra SPENS, jednog po sadržaju, od najvećih sportskih centara u ovom delu Evrope. Naročito u ovim vremenima COVID pandemije, kada su sportske aktivnosti a samim tim i privredne aktivnosti, svedene na najmanju moguću meru, radi zaštite od zaražavanja stanovništva a samim tim i sportista koji igraju i treniraju različite sportske aktivnosti od pojedinačnog do kolektivnog sporta u ovom velelepnom zdanju u Novom Sadu.

Posebna tema razgovora je bio zahtev predstavnika Nacionalnog savjeta za zakup poslovnog prostora na SPENSU, za potrebe Nacionalnog savjeta i novoosnovane Novinsko izdavačke Ustanove „Vijest“.

Direktor SPENSA je iskazao zadovoljstvo što može da ugosti predstavnike Nacionalnog savjeta , istakavši, da mu je posebna čast, što može izaći u susret i udovoljiti zahtjevima svojih gostiju, predstavnicima Nacionalnog savjeta i ponuditi adekvatan poslovni prostor.

Podijeli: