Vanna otkazala koncert na „Jadranu“

Turistička organizacija Tivat obavijestila je javnost da je koncert „Vanne“ otkazan. Istakli su međutim da će u čast 85. rođendana školskog broda „Jadran“ nastupiti grupa „Perper“.

Nizom manifestacija Crna Gora proslavlja 85. rođendan jedrenjaka „Jadran“, najljepšeg i najvrijednijeg broda Mornarice Vojske Crne Gore. No, osim što je ploveći spomenik jednog vremena i pomorske tradicije na ovim prostorima, vlasništvo nad školskim brodom je predmet spora Hrvatske i Crne Gore koji traje još od vremena raspada bivše Jugoslavije, a čije se rješenje još ne nazire.

Kada je najavljeno da će pjevati na rođendanu „Jadrana“, Vanna se našla u središtu hrvatsko-crnogorskog spora, a zbog nastupa u Tivtu prozvali su je brojni hrvatski mediji.

“Turistička organizacija Tivat obavještava javnost, da se koncert ‘VANNE’, kako smo danas saznali zbog iznenadnih razloga izvođača, neće održati, te se koncert smatra otkazanim. Naš slavljenik će ipak imati pjesmu za svoj dan, a odgovor je grupa “PERPER”. Brodu Jadran, još jednom čestitamo njegov dan uz želje da nam još dugo krasi našu rivu i naš grad, da kao i do sada bude pravi domaćin svim ljudima dobre volje i otvorenog srca, a naš pouzdan partner u brojnim daljim zajedničkim projektima”, navodi se u saopštenju TO Tivat.

„Brodu Jadran, još jednom čestitamo njegov dan uz želje da nam još dugo krasi našu rivu i naš grad, da kao i do sada bude pravi domaćin svim ljudima dobre volje i otvorenog srca, a naš pouzdan partner u brojnim daljim zajedničkim projektima“, navodi se u saopštenju.

„Vidimo se na gradskoj rivi Pine 15.08.2018 od 21,30 da zajedno proslavimo rođendan „Jadrana“, a kako drugačije nego uz pjesmu, jer samo pjesmu i zaslužuje“, poručili su iz Turističke organizacije.

Koncert hrvatske pop pjevačice iz Turističke su najavljivali kao koncert iznenađenja, a u čast 85. rođendana školskog broda „Jadran“ . Koncert iznenađenja prošlog ljeta bio je s Tonijem Cetinskim.

Podijeli: